Scientific periodicals of the National Academy of Sciences of Ukraine - Radchenko, Anna; Didenko, Yulia; Didenko, Yulia; Havrysh, Andrii (DataverseUA, 2025)
Розміщено набір даних щодо наукових періодичних видань Національної академії наук України. Зазначені дані містять систематизовану інформацію з відкритих джерел щодо наукових періодичних видань Національної академії наук України у вигляді файлів з розширенням .xlsx; індексацію наукометричними базами даних; належність до переліку фахових видань тощо.