Рентгенівська дифракція від наночастинок Cu₂MgₓZn₁₋ₓSnS₄ - Бойко Богдан Русланович; Єрмаков Максим Сергійович; Васильєв Віталій Романович; Пшеничний Роман Миколайович; Д’яченко Олексій Вікторович; Гриненко Віталій Вікторович (DataverseUA, 2024)
Наночастинки CZMTS синтезовані методом поліольного синтезу в інертній атмосфері аргону в лабораторних умовах. Отримані зразки передано для дослідження до Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія матеріалознавства геліоенергетичних, сенсорних та наноелектронних систем» для аналізу на рентгенівському дифрактометрі ДРОН-4-07. Результати було отримано електронною поштою.