МОДЕЛЮВАННЯ ФРАНЧАЙЗИНГОВИХ ПЛАТЕЖІВ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНИЙ АСПЕКТ
The article discusses franchising as an effective business model of restaurant business. The state and development of the franchise market in the world and in Ukraine is analyzed. The advantages of running a restaurant business under franchise conditions are given. It has been established that three...
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автор: | Ivanenko, Valentyna |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Zhytomyr Ivan Franko State University
2024
|
| Онлайн доступ: | http://eui.zu.edu.ua/article/view/317145 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Economics. Management. Innovations |
Репозитарії
Economics. Management. InnovationsСхожі ресурси
-
Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу
за авторством: Коркач, Г. В., та інші
Опубліковано: (2021) -
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
за авторством: Kaschuck, Kateryna
Опубліковано: (2024) -
НОВІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ КЛАСТЕРОМ В ТУРИЗМІ І ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
за авторством: Лемак, В. В., та інші
Опубліковано: (2024) -
Соціальна відповідальність через призму бізнес-культури та ділового спілкування: механізми реалізації в торгівлі та ресторанному бізнесі
за авторством: Семикіна, М.В., та інші
Опубліковано: (2024) -
Моделювання технології миттєвих електронних платежів у процесинговій системі
за авторством: Духота, Є.В.
Опубліковано: (2008)