ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ У РЕСТОРАНАХ ЛЬВОВА: ВПЛИВ НА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА ДОСВІД КЛІЄНТІВ
The introduction of artificial intelligence (AI) into the restaurant business in Lviv faces several significant challenges that require a comprehensive approach to solving them. One of the main challenges is the technical integration of AI into existing restaurant processes. Restaurants must adapt t...
Gespeichert in:
| Datum: | 2024 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Fil, Mariya, Bezruchko, Lubomyr, Bilanyuk, Olha, Zhuk, Yuriy |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Zhytomyr Ivan Franko State University
2024
|
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | http://eui.zu.edu.ua/article/view/317183 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Economics. Management. Innovations |
Institution
Economics. Management. InnovationsÄhnliche Einträge
-
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
von: Kaschuck, Kateryna
Veröffentlicht: (2024) -
Штучний інтелект в задачах управління
von: Voronin, Albert, et al.
Veröffentlicht: (2024) -
Електоральні настрої: травень 2004
von: Шайгородський, Ю.
Veröffentlicht: (2004) -
Штучний інтелект як ядро нової промислової революції: перспективи та обмеження
von: Vyshnevskyi, Oleksandr S., et al.
Veröffentlicht: (2024) -
Штучний ройовий інтелект
von: Omelianenko, Iaroslav, et al.
Veröffentlicht: (2024)