Український “Єврокон 2006”: Post factum - Демська-Будзуляк, Л.; Рязанцева, Т. (Iнститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Нещодавно (12—16 квітня) у Києві відбулася значна подія для шанувальників фантастики і водночас знакова для тих, хто намагається спостерігати за повільним, але впевненим входом України у спільний загальноєвропейський простір. Мова йде про 28 Конвент європейської фантастики “Єврокон-2006”, що зібрав у Києві десятки письменників із 30 країн світу.