Туристичний продукт як об'єкт виробничого підприємництва - Ткаченко, Т.І. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В роботі розглядається питання необхідності визначення економічної сутності туристичного продукту та його складових елементів, виокремлення характерних особливостей туристичних продуктів як об'єктів пропозиції на споживчому ринку. Уточнена термінологія щодо кінцевої продукції в туризмі, виявлені характерни особливості турпродукту та пропозиції.