Аналітико-графічний підхід до вимірювання якості прибутку підприємства - Турило, А.М.; Зінченко, О.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто питання аналітико-графічного підходу до оцінки якості прибутку підприємства. Запропоновано графічний підхід до вимірювання якості прибутку підприємства на основі оцінки розвитку підприємства в цілому, графічний підхід до вимірювання якості прибутку на основі оцінки розміру і структури фінансування діяльності підприємства. Ключові слова: якість прибутку, графічний підхід, оцінка якості прибутку, джерела фінансування.