Використання аналізу стратегічного позиціонування в управлінні конкурентоспроможними витратами промислових підприємств - Гришко, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Наведено етапи розвитку методології стратегічного управління промислових підприємств. Узагальнено класифікацію та характеристики стратегічних цілей промислового підприємства і способи досягнення ним конкурентних переваг. Визначено умови життєвого циклу стратегії ефективного позиціонування в управлінні конкурентоспроможними витратами. Ключові слова: аналіз, витрати, конкурентоспроможність, підприємство, позиціонування, стратегія, управління.