Зарубіжний досвід реструктуризації вугільної промисловості та результати її проведення в Україні - Амоша, О.І.; Рассуждай, Л.М.; Полянський, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розкрито особливості реструктуризації вугільної промисловості в сучасних умовах реформування економіки. Проаналізовано підсумки реструктуризації вугільної промисловості в зарубіжних країнах. Запропоновано методичний підхід до управління процесом реструктуризації на регіональному рівні. Ключові слова: реструктуризація, вугільна промисловість, реформування регіонів, управління.