Специфіка вербальної сугестії на основі кореляції сакральних текстів з емоцією гніву - Климентова, О.В. (Русская литература. Исследования, 2011)
У статті аналізуються механізми вербальної сугестії в українських молитвах, в яких наявна емотивна кореляція з гнівом. Значну увагу приділено засобам вербалізації даного емоційного модусу та їх взаємодії з різними рівнями текстової організації; прокоментовані модифікаційні процеси на основі негативно та позитивно конотативних сем.