М.Ф.Котляр. Нариси воєнного мистецтва Давньої Русі - Огуй, О.Д.; Федорук, А.В. (Український історичний журнал, 2011)
Рецензія на книгу: Котляр М.Ф. Нариси воєнного мистецтва Давньої Русі. – К.: Наш час, 2010. – 280 с.