Рябченко О.Л. Студенти радянської України 1920–1930-х років: практики повсякденності та конфлікти ідентифікації - Посохов, С.І. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Рябченко О.Л. Студенти радянської України 1920–1930-х років: практики повсякденн ості та конфлікти ідентифікації / Відп. ред. С.В.Кульчицький. – Х.: ХНАМГ, 2012. – 456 с.