Маркетингові важелі екологізації експортоорієнтованого сегменту збуту продукції металургійних підприємств України - Солоха, Д.В. (Вісник економічної науки України, 2016)
В роботі надано характеристику металургійній складовій експортооріентованого сегменту збуту промислових підприємств України. Доведено потребу переходу до випуску екологічно чистої промислової продукції як ключової передумови виходу та закріплення вітчизняних металовиробників на світовому ринку, представлено систему розвитку такого ринку.