Систематизація факторів впливу на формування цін на цукор як соціально-орієнтовний продукт харчування в Україні
У статті виділено та систематизовано основні фактори впливу на формування цін на цукор, серед яких: наявний дохід населення, рівень інфляції, рівень безробіття, експорт, імпорт, урожайність цукрових буряків, природно-кліматичні умови, виробництво цукру, наявність цукропереробних заводів, матеріально...
Збережено в:
Видавець: | Інститут економіки промисловості НАН України |
---|---|
Дата: | 2016 |
Автор: | Трохимець, О.І. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2016
|
Назва видання: | Вісник економічної науки України |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/106277 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Систематизація факторів впливу на формування цін на цукор як соціально-орієнтовний продукт харчування в Україні / О.І. Трохимець // Вісник економічної науки України. — 2016. — № 1 (30). — С. 141–146. — Бібліогр.: 16 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Державне регулювання цін на соціально-орієнтовані товари та послуги
за авторством: Покатаєва, О.В., та інші
Опубліковано: (2014) -
Дослідження факторів впливу на економічну безпеку промислового комплексу регіону
за авторством: Ткаченко, Ю.В.
Опубліковано: (2009) -
Аналіз впливу мотивуючих факторів на результати діяльності машинобудівних підприємств
за авторством: Войнаренко, М. П., та інші
Опубліковано: (2012) -
Статистичне моделювання впливу природних та антропогенних факторів на підтоплення території
за авторством: Нестеренко, О.М.
Опубліковано: (2013) -
Формування цін і тарифів на електроенергію та їх застосування для обґрунтування енергозберігаючих заходів
за авторством: Ткаченко, А.М., та інші
Опубліковано: (2016)