Систематизація факторів впливу на формування цін на цукор як соціально-орієнтовний продукт харчування в Україні
У статті виділено та систематизовано основні фактори впливу на формування цін на цукор, серед яких: наявний дохід населення, рівень інфляції, рівень безробіття, експорт, імпорт, урожайність цукрових буряків, природно-кліматичні умови, виробництво цукру, наявність цукропереробних заводів, матеріально...
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2016
|
Назва видання: | Вісник економічної науки України |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/106277 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Систематизація факторів впливу на формування цін на цукор як соціально-орієнтовний продукт харчування в Україні / О.І. Трохимець // Вісник економічної науки України. — 2016. — № 1 (30). — С. 141–146. — Бібліогр.: 16 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineБудьте першим, хто залишить коментар!