Освітньо-культурний рівень партійної номенклатури УРСР (друга половина 1940-х – початок 1950-х рр.) - Крупина, В. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Об’єктом дослідження стали освітня, професійна, вікова та ін. характеристики партійної номенклатури УРСР, її культурно-етичний рівень та поведінка.