Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу

Цель данной статьи – обосновать особенности стратегического управления ассортиментом и качеством товаров в системе менеджмента предприятий потребительской кооперации Украины....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2007
Автор: Лагодієнко, В.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2007
Назва видання:Культура народов Причерноморья
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/107112
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу / В.В. Лагодієнко // Культура народов Причерноморья. — 2007. — № 111. — С. 43-46. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-107112
record_format dspace
spelling irk-123456789-1071122016-10-14T03:02:41Z Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу Лагодієнко, В.В. Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ Цель данной статьи – обосновать особенности стратегического управления ассортиментом и качеством товаров в системе менеджмента предприятий потребительской кооперации Украины. Мета даної статті – обґрунтувати особливості стратегічного управління асортиментом та якістю товарів в системі менеджменту підприємств споживчої кооперації України. 2007 Article Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу / В.В. Лагодієнко // Культура народов Причерноморья. — 2007. — № 111. — С. 43-46. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. 1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/107112 uk Культура народов Причерноморья Кримський науковий центр НАН України і МОН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
spellingShingle Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
Лагодієнко, В.В.
Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу
Культура народов Причерноморья
description Цель данной статьи – обосновать особенности стратегического управления ассортиментом и качеством товаров в системе менеджмента предприятий потребительской кооперации Украины.
format Article
author Лагодієнко, В.В.
author_facet Лагодієнко, В.В.
author_sort Лагодієнко, В.В.
title Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу
title_short Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу
title_full Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу
title_fullStr Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу
title_full_unstemmed Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу
title_sort особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу
publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України
publishDate 2007
topic_facet Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/107112
citation_txt Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу / В.В. Лагодієнко // Культура народов Причерноморья. — 2007. — № 111. — С. 43-46. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.
series Культура народов Причерноморья
work_keys_str_mv AT lagodíênkovv osoblivostíformuvannâífunkcíonuvannârinkuprodovolʹstvataocínkajogopotencíalu
first_indexed 2023-10-18T20:14:26Z
last_indexed 2023-10-18T20:14:26Z
_version_ 1796149341443850240