Організаційно-економічні умови ефективного використання виробничого потенціалу для поліпшення ситуації в молочній галузі
У статті проаналізовано використання кооперації, інтеграції, спеціалізації та концентрації виробництва для підвищення його ефективності в молочній галузі....
Збережено в:
Дата: | 2007 |
---|---|
Автор: | Буряк, Є.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2007
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/107724 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Організаційно-економічні умови ефективного використання виробничого потенціалу для поліпшення ситуації в молочній галузі / Є.В. Буряк // Культура народов Причерноморья. — 2007. — № 115, Т. 2. — С. 83-85. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Проблеми визначення структури виробничого потенціалу підприємства
за авторством: Гладка, Л.І., та інші
Опубліковано: (2012) -
Організаційно-економічні та соціальні механізми оновлення регіонального ринку трудового потенціалу підприємств АПК
за авторством: Думенко, І.В.
Опубліковано: (2010) -
Інструменти підвищення виробничого потенціалу і конкурентоспроможності підприємств регіону
за авторством: Родіонова, О.Ю.
Опубліковано: (2012) -
Oбґрунтування доцільності комплексної оцінки виробничого потенціалу вугільних підприємств
за авторством: Голубєва, Н.М., та інші
Опубліковано: (2013) -
Організаційно-економічні засади інноваційного розвитку економіки України
за авторством: Іртищева, І.О.
Опубліковано: (2007)