III Міжнародна наукова конференція «Українська енциклопедистика» - Корнієнко, О.М.; Рябець, Л.В. (Український історичний журнал, 2014)
Представницький науковий захід відбувся 22–23 жовтня 2013 р. у стінах Інституту енциклопедичних досліджень НАН України і проходив у рамках VІІІ Міжнародного конґресу україністів.