Алкоголізм як форма девіантної поведінки молоді - Петінова, О.Б. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статті автор розглядає алкоголізм як форму девіантної поведінки молоді. Значна увага приділена соціально-філософському осмисленню розвитку алкоголізму від стародавнього світу до сучасності, запропоновано методи боротьби з цим складним негативним соціальним явищем.