Український метанаратив в епоху пропаґанди - Горенко, О.М. (Український історичний журнал, 2014)
Розглядаються концептуальні й понятійно-термінологічні особливості метанаративу як методу. Акцентується необхідність посилення комунікативного потенціалу українського ґранд-наративу.