Ономастичні здобутки Ліни Костенко в збірці «Неповторність» - Мельник, М.Р. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Топонімія використовується в збірці "Неповторність" віртуозно, майстерно. Топоніми вживаються тут, як правило, у своєму прямому значенні, вказуючи на те, для чого вони й існують у мові. Але при цьому во-ни – вже не як правило, а завжди – одержують певну конотацію, насичуються поетичними, експресивними семами. Семи ці дуже різні – і тут теж проявляється притаманна збірці неповторність.