Карпатський рейд Сумського партизанського з’єднання під командуванням С.А.Ковпака: огляд документів фонду ЦДАГО України - Власенко, С.І. (Український історичний журнал, 2014)
Подається повний огляд документів про Карпатський рейд Сумського партизанського з’єднання під командуванням С.А.Ковпака, який відбувався впродовж червня – жовтня 1943 р. Матеріали зосереджено у фонді з’єднання, котрий зберігається у Центральному державному архіві громадських об’єднань України.