Круглий стіл «Крим у новітній історії України (До 60-річчя входження Криму до складу УРСР)» - Крупина, В.О. (Український історичний журнал, 2014)
19 лютого 2014 р. виповнилося 60 років із часу входження Кримської області до складу УРСР. До цієї дати Інститут історії України НАНУ планував провести круглий стіл, проте драматичні події, в епіцентрі котрих опинився заклад, відтермінували цей захід. Згодом, у результаті російської окупації та наступної анексії Автономна Республіка Крим набула нового політичного статусу, тож запланований круглий стіл відбувся зі значним запізненням – 13 травня 2014 р.