Життя і діяльність академіка Г.Є. Пухова (Ювілейна сесія загальних зборів Відділення фізико-технічних проблем енергетики НАН України, присвячена 100-річчю від дня народження академіка НАН України Г.Є. Пухова) (Вісник НАН України, 2016)
16 вересня 2016 р. у приміщенні Великого конференц-залу НАН України відбулася ювілейна сесія загальних зборів Відділення фізико-технічних проблем енергетики НАН України, присвячена відзначенню 100-річчя від дня народження відомого вченого в галузі теоретичної електротехніки, прикладної математики, обчислювальної техніки і моделювання, талановитого педагога, популяризатора та організатора науки академіка НАН України Георгія Євгеновича Пухова.