Завдання, принципи і методи управління підприємствами з перероблення сільськогосподарських продуктів
Збережено в:
Видавець: | Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України |
---|---|
Дата: | 2008 |
Автор: | Головня, Ю.І. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України
2008
|
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/11017 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Завдання, принципи і методи управління підприємствами з перероблення сільськогосподарських продуктів / Ю.І. Головня // Національне господарство України: теорія та практика управління. — 2008. — С. 139-145. — Бібліогр.: 6 назв. — укp. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів
за авторством: Головня, Ю.І.
Опубліковано: (2008) -
Принципи управління персоналом сільськогосподарських підприємств (на прикладі Луганської області)
за авторством: Пархоменко, Н.
Опубліковано: (2009) -
Методи інтерпретації сільськогосподарських матеріалів
за авторством: Горбаненко, С.А.
Опубліковано: (2011) -
Особливості стратегічного управління промисловими підприємствами
за авторством: Сиволап, Л.А,
Опубліковано: (2017) -
Механізми антикризового управління промисловими підприємствами
за авторством: Ротанов, Г.М.
Опубліковано: (2013)