Міжнародний імідж Китаю в умовах структурування системи міжнародних відносин постбіполярного періоду - Шевчук, О. (Емінак, 2007)
У статті здійснена спроба визначення основних зовнішніх та внутрішніх детермінуючих факторів щодо модернізації позиціонування КНР у системі міжнародних відносин постбіполярного періоду.