Археологічні дослідження посаду городища "Дикий Сад" (2006-2007 рр.) - Горбенко, К. (Емінак, 2008)
У статті розкриваються основні підсумки археологічних досліджень посаду городища «Дикий Сад» за 2006-2007 роки. Аналізуються архітектурні споруди та матеріальна культура.