Відкриття та попереднє дослідження городища "Дикий Сад" (1925-1929 рр.) - Нікітін, В. (Емінак, 2009)
Публікація розкриває працю відомого миколаївського археолога та краєзнавця Феодосія Камінського по вивченню археологічних пам’яток Миколаївщини у 1920-роках, особливу увагу приділяючи пам’ятнику епохи пізньої бронзи «Дикий Сад». Окремо автор зупиняється на діяльності гуртка «Друзі музею», члени якого брали активну участь у дослідженні археологічних пам’яток краю.