Методика визначення продовольчої ефективності відтворення аграрного природно-ресурсного потенціалу
Інтенсифікація відносин людини з природою, розвиток науково-технічного прогресу визначають існуючий рівень продовольчої ефективності аграрного сектору. Посилення екологічної відповідальності за якість готової продукції та безпечності агроресурсів довкілля дасть змогу скоротити внутрішні та зовнішні...
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | Коренюк, П.І. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України
2009
|
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/11114 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Методика визначення продовольчої ефективності відтворення аграрного природно-ресурсного потенціалу / П.І. Коренюк // Національне господарство України: теорія та практика управління. — 2009. — С. 221-226. — Бібліогр.: 8 назв. — укp. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Формування збалансованого ресурсного потенціалу аграрного сектору
за авторством: Вишневська, О.М.
Опубліковано: (2011) -
Основні принципи відтворення земельно-ресурсного потенціалу
за авторством: Будзяк, В.М.
Опубліковано: (2010) -
Інституціоналізація процесу екосистемного визначення втрат природно-ресурсного потенціалу від негативних наслідків господарювання
за авторством: Колмакова, В.М.
Опубліковано: (2019) -
Сучасні проблеми еколого-економічної оцінки природно-ресурсного потенціалу України
за авторством: Руденко, В.П.
Опубліковано: (2009) -
Методологічні основи формування Програми використання, відтворення та охорони природно-ресурсного потенціалу Волинської області та рекомендації щодо її реалізації
за авторством: Павлов, В.І., та інші
Опубліковано: (2009)