Політична наука в Україні: процес формування та інституціоналізації - Федорчук, О. (Емінак, 2010)
У статті розглядаються питання формування та інституціоналізації політичної науки в Україні в кінці 80-х – середині 90-х рр. ХХ ст. Вказується на труднощі початкового етапу утвердження політології як науки і навчальної дисципліни.