Перша праця з біблійної герменевтики - Астаф’єв, О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Зоряна Лановик. Hermeneutica Sakra. —Тернопіль: Редакційно-видавничий відділ Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, 2006. — 587 c.