Модель загальної рівноваги та методи її дослідження - Кривогуб, А.М.; Новодережкіна, К.В. (Математичні машини і системи, 2015)
Розглядається програмне забезпечення GEMPACK, створене для вирішення задач загальної рівноваги, прогнозування впливу змін в економіці, аналізу торговельної політики з метою прийняття оптимальних і ефективних рішень. Дане програмне забезпечення дає нові розширені можливості для дослідження даних та отримання результатів, які потребують дослідження в ситуаційному центрі.