Високотехнологічні послуги: світові тенденції та стан у промислових регіонах України - Іванов, С.В.; Солдак, М.О. (Вісник економічної науки України, 2016)
У статті висвітлено сучасні світові тенденції розвитку послуг у країнах світу, оцінки їх знанеємності, на основі запропонованих показників сектору наукоємних та технологічно інтенсивних виробництв здійснено оцінку розвитку наукоємних виробництв у промислових регіонах України.