Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
Досліджено емульгуючу здатність пектиновмісної сировини в емульсіях прямого типу. Визначено рекомендовані режими та умови емульгування кокосової олії в обраних системах. Одержано інженерно-математичну базу для прогнозування ефективності процесу емульгування. Рекомендовані емульсії на основі овочево...
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | Згурський, А.В., Поліщук, Г.Є., Вовкодав, Н.І., Бреус, Н.М. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2012
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114232 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / А.В. Згурський, Г.Є. Поліщук, Н.І. Вовкодав, Н.М. Бреус // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 40-44. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості
за авторством: Бреус, Н.М., та інші
Опубліковано: (2019) -
Дослідження піноутворювальної здатності зародків пшениці у складі морозива молочного
за авторством: Мартич, В.В., та інші
Опубліковано: (2013) -
Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
за авторством: Поліщук, Г.Є., та інші
Опубліковано: (2012) -
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
за авторством: Гавриш, А.В., та інші
Опубліковано: (2012) -
Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре
за авторством: Поліщук, Г.Є., та інші
Опубліковано: (2013)