Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності

Спроектовано рецептурний склад кексу з максимально можливим вмістом ретинолу. Виріб, збагачений марганцем, вітамінами D і групи В, характеризується збалансованим вмістом незамінних амінокислот....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автори: Крутовий, Ж.А., Запаренко, Г.В., Касілова, Л.О., Нєміріч, О.В., Гавриш, А.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2013
Назва видання:Наука та інновації
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114683
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, Л.О. Касілова, О.В. Нєміріч, А.В. Гавриш // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 5. — С. 5-9. — Бібліогр.: 9 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Спроектовано рецептурний склад кексу з максимально можливим вмістом ретинолу. Виріб, збагачений марганцем, вітамінами D і групи В, характеризується збалансованим вмістом незамінних амінокислот.