Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності

Спроектовано рецептурний склад кексу з максимально можливим вмістом ретинолу. Виріб, збагачений марганцем, вітамінами D і групи В, характеризується збалансованим вмістом незамінних амінокислот....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автори: Крутовий, Ж.А., Запаренко, Г.В., Касілова, Л.О., Нєміріч, О.В., Гавриш, А.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2013
Назва видання:Наука та інновації
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114683
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, Л.О. Касілова, О.В. Нєміріч, А.В. Гавриш // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 5. — С. 5-9. — Бібліогр.: 9 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-114683
record_format dspace
spelling irk-123456789-1146832017-03-13T03:02:14Z Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності Крутовий, Ж.А. Запаренко, Г.В. Касілова, Л.О. Нєміріч, О.В. Гавриш, А.В. Наукові основи інноваційної діяльності Спроектовано рецептурний склад кексу з максимально можливим вмістом ретинолу. Виріб, збагачений марганцем, вітамінами D і групи В, характеризується збалансованим вмістом незамінних амінокислот. Спроектирован рецептурный состав кекса с максимально возможным содержанием ретинола. Изделие, обогащённое марганцем, витаминами D и группы В, характеризуется сбалансированным содержанием незаменимых аминокислот. The recipe composition of cake with maximal possible content of retinol is worked out. Theproduct enriched on manganese, vitamin D and B-group vitamins is characterized by balanced content of essential amino acids. 2013 Article Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, Л.О. Касілова, О.В. Нєміріч, А.В. Гавриш // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 5. — С. 5-9. — Бібліогр.: 9 назв. — укр. 1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin9.05.005 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114683 uk Наука та інновації Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Наукові основи інноваційної діяльності
Наукові основи інноваційної діяльності
spellingShingle Наукові основи інноваційної діяльності
Наукові основи інноваційної діяльності
Крутовий, Ж.А.
Запаренко, Г.В.
Касілова, Л.О.
Нєміріч, О.В.
Гавриш, А.В.
Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
Наука та інновації
description Спроектовано рецептурний склад кексу з максимально можливим вмістом ретинолу. Виріб, збагачений марганцем, вітамінами D і групи В, характеризується збалансованим вмістом незамінних амінокислот.
format Article
author Крутовий, Ж.А.
Запаренко, Г.В.
Касілова, Л.О.
Нєміріч, О.В.
Гавриш, А.В.
author_facet Крутовий, Ж.А.
Запаренко, Г.В.
Касілова, Л.О.
Нєміріч, О.В.
Гавриш, А.В.
author_sort Крутовий, Ж.А.
title Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
title_short Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
title_full Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
title_fullStr Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
title_full_unstemmed Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
title_sort математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
publishDate 2013
topic_facet Наукові основи інноваційної діяльності
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114683
citation_txt Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, Л.О. Касілова, О.В. Нєміріч, А.В. Гавриш // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 5. — С. 5-9. — Бібліогр.: 9 назв. — укр.
series Наука та інновації
work_keys_str_mv AT krutovijža matematičnemodelûvannârecepturnoíkompozicííkeksupídviŝenoíharčovoícínností
AT zaparenkogv matematičnemodelûvannârecepturnoíkompozicííkeksupídviŝenoíharčovoícínností
AT kasílovalo matematičnemodelûvannârecepturnoíkompozicííkeksupídviŝenoíharčovoícínností
AT nêmíríčov matematičnemodelûvannârecepturnoíkompozicííkeksupídviŝenoíharčovoícínností
AT gavrišav matematičnemodelûvannârecepturnoíkompozicííkeksupídviŝenoíharčovoícínností
first_indexed 2023-10-18T20:25:08Z
last_indexed 2023-10-18T20:25:08Z
_version_ 1796150102568468480