Формування стратегії фінансування зобов’язань при здійсненні комерційними банками інвестиційної діяльності - Тутова, О.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Проведено аналіз мікро- і макроекономічних аспектів інвестиційної діяльності комерційних банків. Досліджені проблеми формування ефективної інвестиційної політики банків. У статті наведена постановка задачі узгодження фінансових потоків при різних обмеженнях.