Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автор: | Крисанов, Д.Ф. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України
2008
|
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/11502 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д.Ф. Крисанов // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 1. — С. 249-261. — Бібліогр.: 10 назв. — укp. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Проблеми вдосконалення правового регулювання безпечності й якості сільськогосподарської продукції в умовах інтеграції України до міжнародних спільнот
за авторством: Кайдашов, В.
Опубліковано: (2009) -
Проблеми сумісного впливу зовнішніх та внутрішніх факторів на конкурентоспроможність продукції вітчизняних виробників
за авторством: Софієнко, А.В.
Опубліковано: (2013) -
Особливості експорту готової продукції підприємствами харчової промисловості України
за авторством: Мірзодаєва, Т.В., та інші
Опубліковано: (2017) -
Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції
за авторством: Водянка, Л.Д., та інші
Опубліковано: (2013) -
Мінімізація ризику при реалізації інвестиційної стратегії як фактор економічної привабливості автотранспортних підприємств
за авторством: Гайдай, Г.Г.
Опубліковано: (2012)