Полівалентна система теплозабезпечення експериментального будинку пасивного типу (площею 300 м²) на основі використання відновлюваних та альтернативних джерел енергії - Басок, Б.І.; Божко, І.К.; Бєляєва, Т.Г.; Гончарук, С.М.; Недбайло, О.М.; Новіцька, М.П.; Ткаченко, М.В.; Хибина, М.А. (Наука та інновації, 2014)
Надано результати розробки та реалізації системи теплозабезпечення експериментального будинку пасивного типу, досліджено оптимальні робочі режими, наведено рекомендації для створення систем теплозабезпечення будинків пасивного типу.