Современные тенденции и результаты диагностики и лечения рака желудка на ранних стадиях - Баранников, К.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2014)
Розроблено скринінговий алгоритм обстеження хворих на передпухлинні захворювання та рак шлунка на ранніх стадіях з використанням панеліонко маркёрів, ендосонографії, ендохірургічних втручань та інших новітніх методик залежно від поширення та стадії захворювання.