Створення грунтово-водо-водяних теплообмінників для теплонасосних технологій теплопостачання приміщень - Басок, Б.І.; Коба, А.Р.; Недбайло, О.М.; Ткаченко, М.В.; Хибина, М.А.; Бєляєва, Т.Г.; Тесля, А.І.; Луніна, А.О. (Наука та інновації, 2012)
Представлено методику проектування та створення дослідних зразків ґрунтово-водо-водяних теплообмінників у спеціальному виконанні, що входять до складу теплонасосної системи теплопостачання частини приміщень адміністративного корпусу Інституту технічної теплофізики НАН України.