Різноваріантна термореновація огороджувальних конструкцій частини поверху існуючої адміністративної будівлі та моніторинг тепловтрат при її тривалій експлуатації - Басок, Б.І.; Давиденко, Б.В.; Гончарук, С.М. (Наука та інновації, 2013)
Обґрунтовано варіанти застосування енергозберігаючих вікон та енергоефективної теплоізоляції. Для визначення впливу матеріалу відповідного типу на підвищення теплоізоляційної спроможності огороджувальних конструкцій встановлено термометри опору та датчики теплових потоків на їх поверхнях.