Сучасні технологічні аспекти систем підтримки прийняття рішень - Чуруброва, С.М. (Проблеми програмування, 2015)
Дана стаття представляє аналітичний огляд особливостей сучасних технологій і засобів, які використовуються для підтримки прийняття рішень в СППР нового покоління. Розглянуті провідні технології, які впливають на інновації у системах підтримки прийняття рішень, такі як Web 2.0 та Big data, а також поняття DSS 2.0. Зачеплене питання про важливість самостійної ролі даних. Мета даної статті – проаналізувати, що характерно для «сучасної» підтримки прийняття рішень, і сфокусуватися на тому, що чекають від СППР нового покоління.