Головне наше завдання — забезпечення енергетичної безпеки - Крижанівський, Є.І. (Наука та інновації, 2016)
12 лютого 2016 року відбулося засідання секції енергетики та енергозбереження і секції наук про Землю Західного наукового центру НАН України і МОН України.