Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості
Обґрунтовано доцільність використання принципу дискретно-імпульсного введення енергії для спрямованого управління процесом утворення ліпідних наноструктур і промислового виробництва функціональних матеріалів з ними для зниження енерговитрат і підвищення продуктивності процесів. Наведено приклад ви...
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | Авдєєва, Л.Ю. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2016
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/117294 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості / Л.Ю. Авдєєва // Наука та інновації. — 2016. — Т. 12, № 4. — С. 12-17. — Бібліогр.: 10 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
за авторством: Лявинець, Г.М., та інші
Опубліковано: (2013) -
Піроелектричний джоульметр імпульсного лазерного випромінювання
за авторством: Душко, В.Г., та інші
Опубліковано: (2010) -
Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
за авторством: Крутовий, Ж.А., та інші
Опубліковано: (2013) -
Математичне моделювання динаміки циліндричного адаптера під дією локального імпульсного навантаження
за авторством: Луговий, П.З., та інші
Опубліковано: (2016) -
Оптимізація тепломасообмінних режимів одержання наноструктур
за авторством: Авдєєва, Л.Ю.
Опубліковано: (2010)