Система комплексних індикаторів оцінки науково-технічної та інноваційної діяльності в контексті процесів євроінтеграції - Єгоров, І.Ю. (Наука та інновації, 2016)
У роботі розглянуто найважливіші індикатори інноваційного розвитку держави в умовах подальшої інтеграції України у європейський економічний та науково-технологічний простір.