Формування ринку праці в Україні - Лібанова, Е.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2004)
Огляд монографії: Лісогор Л.С. Формування ринку праці в Україні (монографія). – К.: Ін-т економіки НАНУ, 2003. – 296 с.