Деякі класи нелінійних відображень у дуальній парі банахових просторів - Когут, О.П. (Навчально-науковий комплекс "Інститут прикладного системного аналізу" НТУУ "КПІ" МОН та НАН України, 2008)
Розглядаються класи нелінійних відображень у дуальній парі банахових просторів. Представлено ряд властивостей для операторів псевдомонотонного типу, які потім належним чином впорядковані. Даний апарат може бути застосований при дослідженні властивостей розв’язуючого оператора.