Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автор: | Головня, Ю.І. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України
2008
|
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/12047 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів / Ю.І. Головня // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 2. — С. 231-237. — Бібліогр.: 6 назв. — укp. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Завдання, принципи і методи управління підприємствами з перероблення сільськогосподарських продуктів
за авторством: Головня, Ю.І.
Опубліковано: (2008) -
Резерви розвитку конкурентного потенціалу підприємств
за авторством: Ярема, Я.Р.
Опубліковано: (2011) -
Використання інтелектуальної власності як основа ефективної інноваційної діяльності та підвищення конкурентного потенціалу підприємств
за авторством: Зайцев, В.Є.
Опубліковано: (2016) -
Моделювання інноваційної складової конкурентного розвитку промислових підприємств
за авторством: Меліхов, А.А.
Опубліковано: (2014) -
Особливості стратегування розвитку вітчизняних сільськогосподарських підприємств
за авторством: Жовновач, Р.І., та інші
Опубліковано: (2022)